Vendos sot, dhe ndrysho aktivitetin tënd pergjithmonë!
100% Sukses vetëm me ne!

Nuk ka rëndësi sa i madh apo i vogël është biznesi juaj,
ne ofrojmë të gjitha zgjidhjet për reklamimin e biznesit tuaj në internet në mënyrën më të mirë dhe të suksesshme.

FAQE INTERNETI

Technology, Creativity, and Business, are threaded together to extract the best of the web for your brand with our experienced customer-first approach and a team in love with web design technology.

{"slides_column":"4","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"false"}

KOMPANI ME SHERBIM TE PLOTE

Ne jo vetëm projektojm, dizajnojm, programojm apo thjesht krijojm logo, ne mund të ndihmojmë me çdo aspekt të markës tuaj online.

BISEDONI ME NJEREZIT E DUHUR

Ndërsa projekti juaj është duke u zbatuar, ju mund të bisedoni drejtpërdrejtë me njerëzit që po bëjnë projektimin dhe ndërtimin e faqes tuaj të internetit.

Suport Teknik 24/7/365

Ju do të gjeni mbështetje teknike gjithmonë kur keni nëvojë! Telefononi ose dërgoni email në cdo moment!

BISEDONI ME NJEREZIT E DUHUR

Ndërsa projekti juaj është duke u zbatuar, ju mund të bisedoni drejtpërdrejtë me njerëzit që po bëjnë projektimin dhe ndërtimin e faqes tuaj të internetit.

KESHILLA PARAPRAKE

Kur ju kërkoni një oferte, njerezit tanë do të bisedojnë me ju në lidhje me nevojat tuaja specifike dhe për mundësitë e ndryshme që mund të përshtaten me buxhetin tuaj.

POROSIA NË KOHË

Ne dorëzojmë projektin tuaj brenda afatit të përcaktuar në kontrate.

PARTNERE ME JU

Ne jemi partneri juaj, jo vetëm kompania e faqeve të internetit. Duke punuar me ju është shumë më shumë argëtim dhe më produktive sesa duke punuar "për" ju.

KLIENTE TE LUMTUR

Ne të gjithë punojmë pa pushim për t'u siguruar që ju keni një faqe internet që ju e doni, ndiheni krenar për të dhe ia tregoni të gjithëve. Nuk ka limit për rishikime të faqes..

TRAINIM STAFIT TUAJ

Pas përfundimit të projektit, ne do të trainojmë FALAS punonjësit tuaj për ta menaxhuar.

»
«

Përshtypjet e Klienteve

DISKUTIMI

Ne kuptojmë të gjitha qëllimet e projektit dhe kërkesat e juaja.

PROJEKTIMI

Ne krijojmë idenë që ju keni konceptuar duke përdorur Wireframe, kjo përshkruan skicen e dizajnit.

EKZEKUTIMI

Dizajni përfundimtar merr formën e tij në këtë fazë dhe idea që përfaqëson konceptin vjen në jetë.

DOREZIMI

Ne dorëzojmë të gjithë skedaret e përdorura për të krijuar porosinë tuaj.